Blog - - Elegantně i sportovně s influencerkou Carly Kirsten a značkou KARL LAGERFELD

Elegantně i sportovně s influencerkou Carly Kirsten a značkou KARL LAGERFELD

KARL LAGERFELD je brand, kde najdete mnoho stylů. A nejen to si oblíbila také influencerka Carly Kirsten.

22. září 2023

Lucie Švábenská

Ať už do města, do kanceláře, na večerní event, na procházku do přírody nebo na cestování. KARL LAGERFELD vás zkrátka oblékne pro každou příležitost. Nevěříte? Influencerka Carly Kirsten má právě tento fakt na značce ráda, a tak se rozhodla vás trochu inspirovat jejím výběrem, který začíná uvolněným ránem či lookem na cesty, přechází do pohodového, ale stylového outfitu na denní pochůzky a končí chic večerním kompletem. 

Teplákových souprav není nikdy dost, to jsme si ověřili i v temnějším období, kdy celý svět postihla pandemie covidu. Ta již aktuální naštěstí není, teplákovky z popředí ale nemizí a pravděpodobně se tak ani nikdy nestane. Většinou jsou využity v prostředí domova, avšak v těch stylovějších (což u KARL LAGERFELD máte jistotu) můžete také na procházku do parku, na nákup, nebo jsou skvělé na cestování, kdy chcete mít pohodlí, ale zároveň vypadat reprezentativně. No a když set doplníte prostornou taškou, kam se vám vejdou veškeré nezbytnosti, a roztomilými espadrilkami, máte dokonalý look pro mnoho příležitostí. 

Jako druhý outfit Carly zvolila zlatou střední cestu, kde se opět skloubí elegance a pohodlí, ale tentokrát je již trochu více formální. Šaty, které vám vytvoří dokonalou postavu, a navíc jsou v dechberoucí barvě, vám zaručí, že vás na ulici rozhodně nikdo nepřehlédne. Jsou z žebrového úpletu, takže nic pohodlnějšího a zároveň elegantního najít již nemůžete a dlouhé rukávy vám zaručí ochranu před chladnými rány a večery, když budete chtít pokračovat rovnou na drink s přáteli. Protože tyto šaty jsou jako dělané na denní pochůzky, vyřízení potřebného v kanceláři a následně završení dne u skleničky něčeho dobrého ve skvělé společnosti vašich blízkých. 

Pokud ale hledáte něco na speciální příležitost či večerní akci, ani tentokrát váš nezklameme! Jen se podívejte, jak chic je Carly v kolekci představené k příležitosti Met Gala, které bylo letos věnované právě ikoně Karlovi Lagerfeldovi. Elegance, ženskost, nadčasovost, to vše skloubené se špetkou provokativnosti a sexy nádechu. To vše doplněno ikonickými rukavičkami, které jsou u značky KARL LAGERFELD stálicí. 

Co na výběr říkáte? Který vás zaujal nejvíce? 

Inspirujte se výběrem Carly Kirsten:

INSPIRACE

Back to School pro dospělé

Září – pro mnohé měsíc plný nových začátků, návratů do rutiny a očekávání. I když nám možná školní léta dávno utekla, proč se nenechat inspirovat módou, která k nim neodmyslitelně patří? Školní uniformy, pletené vesty, mokasíny a batohy, to vše může přinést do vašeho šatníku nádech nostalgie, ale s moderním twistem. Back-to-school styl pro dospělé je o tom, jak zkombinovat tradiční prvky s aktuálními trendy, a přitom zůstat chic a relevantní v každodenním životě...

Carly v nové kolekci KARL LAGERFELD. Co na novinky říkáte?

Novinky jsou tu a Carly Kirsten je již objevila! Které kousky ji hned zaujaly? Inspirujte se klasickou elegancí, mladistvým pohodlným lookem, ale i outfitem jako dělaným na váš příští brunch!

Lněné léto: slaďte se spolu!

Léto je skvělé, ale při vysokých teplotách také někdy náročné. Len je perfektní variantou, po které v takových horkých dnech sáhnout a své o tom ví i Bibiána a Adam Bardy. Nechte se inspirovat tímto charismatickým párem a vyzrajte nad tropickými dny...

Balíme na last minute dovču: bez těchto trendy nezbytností se neobejdete

Léto je v plném proudu a mnoho z nás má svou vytouženou dovolenou stále ještě před sebou. Ať už se chystáte na exotickou pláž, romantický výlet nebo jen relaxační pohodu u bazénu, určitě se chcete cítit krásně. A k takovému pocitu vám pomůže i stylový outfit. Jak už určitě víte, správné doplňky ho mohou povýšit na zcela novou úroveň, tak se pojďme podívat, jaké by vám neměly chybět v šatníku, ať už někam vyrážíte nebo vás čeká obyčejný letní den.

Stylová i dynamická biatlonová hvězda Anastasia Kuzmina

Jsme nadšeni, že můžeme opět přivítat úspěšnou sportovkyni Anastasii Kuzminu mezi naše tváře. S radostí oznamujeme její spolupráci nejen se značkou Peak Performance. Seznamte se s novou osobností spojenou s VERMONTem a objevte její stylové a sportovní stránky.

1 šaty, 2 styly! Jak dosáhnout elegantního i sporty looku s jedním kouskem?

Nemáte zájem vlastnit bohatý šatník, ale ráda byste nosila elegantní i sportovní styl? Řešení je jednoduché - styling a doplňky! Díky nim můžete proměnit celý outfit během chvilky. S bývalou tenistkou Barborou Miklovou si ukážeme, jak na to!