Blog - - KARL LAGERFELD uvádí novou kolekci PF24!

KARL LAGERFELD uvádí novou kolekci PF24!

V představovaných novinkách vás značka KARL LAGERFELD vezme do sportovní, ale samozřejmě také elegantní a chic Paříže. Které kousky si nesmíte nechat ujít, co je dělá jedinečnými a co pro pre-fall 2024 navrhla supermodelka a aktivistka Amber Valletta?

23. července 2024

Lucie Švábenská

S čím je spojena polovina léta, kromě toho, že se krátí dny? S novými kolekcemi! A mezi prvními je brand KARL LAGERFELD, který nám představuje kolekci pre-fall 2024. Nenechte se však oklamat! Ano, jsou tam už i podzimní kousky, ale nechybí stále ještě ani šaty, šortky, topy nebo dokonce plavky! Tak se pojďme podívat na to, co si pro nás tentokrát přichystali. 

Jako je tomu poslední kolekce již zvykem, inspirace pochází z hlavního města Francie, z Paříže. Jednoho z hlavních měst módy, elegance a chic trendů. Pařížský nenucený šarm a styl je nakažlivý a téměř každý se ho snaží napodobit. Není se tak čemu divit, že inspirace pochází právě odtud. 

S tímto městem a jeho stylem je spojena také především černo-bílá paleta s výraznými akcenty. To platí i pro kolekci PF24, která je však doplněna o základní a neutrální (až zemité) barvy pro luxusní a povznesený nádech. 

Výjimečnost a nápaditost kousků se však odráží i v jejich variabilitě. Značka si dala záležet na tom, aby byl každý produkt sám o sobě statement piece, ale také si zakládají na jejich transformovanosti a možnosti vzájemné kombinace do trendy setů. Záleží, jak moc budete chtít být výrazná, ale KARL LAGERFELD myslí zkrátka na všechno! 

Must-haves

Mezi top kousky této kolekce patří již tradičně ikonická bílá popelínová košile, kterou by měl vlastnit každý obdivovatel Karla. Kromě toho zde ale také najdete obnovu jeho oblíbených kalhotových kostýmů, a to hned v několika variacích. A co by to bylo za novou kolekci KARL LAGERFELD bez upgradované kožené biker jacket a ji doplňujících rukaviček!

Uvolněný, až sporty KARL

Díky Karlově oblibě Paříže vzdává sezóna PF24 hold také Olympijským hrám 2024. Kolekce tedy obsahuje i sportovnější kousky, jako jsou oblíbené legíny, které se dají krásně nakombinovat s mikinami a triky z prémiových materiálů, ale i puffer bundami a bombery. Vše je laděné do mladistvého stylu a využita je i nápaditá grafika a potisky. 

Elegance sama

Nechybí však ani klasická elegance, na kterou jsme u KARLA zvyklí. Důraz je opět kladen na oblíbené bouclé, v kterém je k dispozici hned několik kousků i setů. Ty se dají vzájemně kombinovat pro výraznější feeling, ale také nosit zvlášť pro jeho utlumenost. Chic kouskem je také trenchcoat, který je hitem každé sezony a tento se dá vynosit 4x jinak! Nechybí ale ani oblíbené halenky, sukně a samozřejmě trendy šaty! 

KARL LAGERFELD x AMBER VALLETTA

Součástí kolekce PF24 je také kapsulová část vytvořená již tradičně supermodelkou a aktivistkou Amber Vallettou. Ta je se značkou spjata již 4. sezónu a předností jejích navržených kousků je, kromě jejich sofistikovanosti, nadčasovosti a elegance, také jejich udržitelnost. 

Tuto sezónu se zaměřili na využití MIRUM - přírodně založený materiál bez jakéhokoliv přídavku plastů. Díky tomuto složení zůstávají u pocitu luxusu a skvělé výdrže produktů, které jsou ale vytvořené v rámci závazku k udržitelnosti, který Amber a KARL zaručují. 

NOVINKY

KARL LAGERFELD uvádí novou kolekci PF24!

V představovaných novinkách vás značka KARL LAGERFELD vezme do sportovní, ale samozřejmě také elegantní a chic Paříže. Které kousky si nesmíte nechat ujít, co je dělá jedinečnými a co pro pre-fall 2024 navrhla supermodelka a aktivistka Amber Valletta?

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!