Blog - - Přiostřujeme! Z Kundosaki a nové kolekce DIESEL nespustíte oči!

Přiostřujeme! Z Kundosaki a nové kolekce DIESEL nespustíte oči!

Třikrát jinak, ale vždy nespoutaná a svá! To platí jak o influencerce Kateřině Klinderové alias Kundosaki, tak o značce DIESEL. Jejich spojení a nová kolekce FW24 vás dostane do kolen.

10. září 2024

Lucie Švábenská

Každý brand má svou vlastní identitu, to samé platí i o lidech. A zrovna DIESEL a Kundosaki tu svou rozhodně neskryjí. Značka a osobnost, které jsou nespoutané, výrazné, sexy, provokativní a jedinečné. A všechny tyto aspekty můžeme vidět i v jejich spojení při příležitosti nové kolekce podzim-zima 2024. Ta se fotila v prostředí vrakoviště, kde sexy křivky Kateřiny a nové kousky italského brandu ještě více vynikly. Pojďte se podívat, které 3 outfity se třemi ikonickými kabelkami si pro vás pro inspiraci na začátek připravila!

Rozehříváme se...

Jako první fit jsme zvolily naprosto univerzální šaty, které jakmile jednou obléknete, už je nebudete chtít sundat. Jen se zeptejte Katky! Jejich materiál, který vám skvěle obejme postavu, jako by vám byly šité na míru, vás zkrátka dostane. A to nemluvíme o jejich pohodlnosti! Spojení těchto aspektů s jejich naprostou variabilitou je prostě výhra. Můžete je doladit botaskami, ale i podpatky nebo třeba boots. To samé platí o doplňcích a kabelkách. Hře se zde opět meze nekladou, tak se ukažte, jaká DIESEL verze ve vás dřímá.

Přihořívá...

V druhém looku již trochu přiostřujeme, a to pomocí designového crop topu bez ramínek. Co je víc DIESEL než denim a ikonické D logo? Zde se tedy nejedná o pravou džínovinu, ale pouze bavlnu se vzhledem a finišem připomínající na první pohled denim, což je ta nejlepší verze. Vypadá to skvěle a zároveň kousek na těle dýchá. Topík je doplněn výraznými zvonáči, které vytvoří outfit samy o sobě. Nakombinovat je můžete s basic trikem a stejně vzbudíte pozornost všude, kam vkročíte. A co by to bylo za DIESEL look bez další iconic bag! 

Hoří!

Pozor! DIESEL jak má být! Sexy, provokativní, odvážný a nespoutaný. Tento fit je pouze pro odvážné a ne pro každou příležitost. Ale pokud se chystáte na nějakou speciální akci, kde si ho v rámci dresscodu budete moci dovolit, go for it! Jasné je, že se za vámi otočí úplně všichni. Jestliže se však chcete držet více při zemi, ale kousky se vám líbí, pouze přidejte rozepnutou bundu nebo nějaký "přehoz" a hned změníte ráz outfitu. Kousky samy o sobě jsou navíc výrazné, takže je můžete zakomponovat do jednoduššího outfitu, který tak ihned pozvednou. To rozhodně platí o džínách se sukní, které jsou naprosto originálním kouskem, ale i o červené Play Play kabelce, kterou prostě musíte mít ve sbírce! 

Tak co říkáte na novinky a jejich pojetí? Inspirujte se a buďte sami sebou, buďte DIESEL!

ŽENY

MUŽI

INSPIRACE

Trendy z 90. let, které můžete nosit právě teď!

Móda se pořád vrací, točí se dokola jednotlivé prvky typické pro určitá období a ty se pak pomalu přelévají do dalších dekád. Trendy z devadesátek patří mezi nejoblíbenější vůbec, tak proč je nezakomponovat do podzimního šatníku? Připravte se na pořádnou dávku nostalgie.

Retro revoluce? DIESEL přináší nový pohled na vintage styl

Vítejte v čase, kde minulost a přítomnost splývají v jeden magický okamžik – DIESEL představuje retro revoluci, která boří hranice mezi včerejškem a dneškem. Pokud jste si mysleli, že vintage styl je jen archivní nostalgie, připravte se na úplnou redefinici. DIESEL totiž uchopil minulost, pořádně ji proklepl, oklepal a přetvořil do moderní podoby, která dýchá současnou energií.

KARL LAGERFELD Jeans jako střet dvou světů

Když se trendy potkají s nostalgií, vzniká magie – a právě to KARL LAGERFELD Jeans ztělesňuje ve své nové kolekci. Naše společnost dnes touží po něčem víc než jen po oblečení – chce vyjádřit svou identitu, navázat na minulost a současně stát pevně v přítomnosti. A co by mohlo být symboličtější než univerzitní styl, který vrací vzpomínky na mladistvou energii a svobodu?

Barevná paleta podzimu 2024: Co se bude nosit?

S prvním podzimním ochlazením se na scénu vrací nejen teplé kabáty a pletené svetry, ale také pestrá paleta barev, která nás zahřeje už na pohled. Letošní sezóna se nese ve znamení neotřelých odstínů, které rozjasní i ty nejpochmurnější dny. Pojďme se ponořit do trendů, které letos ovládnou ulice, a podívejme se na nejžhavější barvy, které by neměly chybět v žádném šatníku.

Přiostřujeme! Z Kundosaki a nové kolekce DIESEL nespustíte oči!

Třikrát jinak, ale vždy nespoutaná a svá! To platí jak o influencerce Kateřině Klinderové alias Kundosaki, tak o značce DIESEL. Jejich spojení a nová kolekce FW24 vás dostane do kolen.

Back to School pro dospělé

Září – pro mnohé měsíc plný nových začátků, návratů do rutiny a očekávání. I když nám možná školní léta dávno utekla, proč se nenechat inspirovat módou, která k nim neodmyslitelně patří? Školní uniformy, pletené vesty, mokasíny a batohy, to vše může přinést do vašeho šatníku nádech nostalgie, ale s moderním twistem. Back-to-school styl pro dospělé je o tom, jak zkombinovat tradiční prvky s aktuálními trendy, a přitom zůstat chic a relevantní v každodenním životě...