Blog - - Inspirujte se výběrem z kolekcí DIESEL u influencerky Barbory Miklové

Inspirujte se výběrem z kolekcí DIESEL u influencerky Barbory Miklové

Značka DIESEL má čím dál více fanoušků a mezi ně již patří také influencerka a bývalá tenistka Barbora Miklová. Které kousky u ní vítězí?

13. září 2023

Lucie Švábenská

Každá značka má své oblíbence a brand DIESEL si jich získává s každým dnem a každou novou kolekcí čím dál více. Změna jejich identity a stylu, která přišla s návrhářem Glennem Martensem, se ukazuje jako správnou volbou a vliv brandu zasahuje více mladých stylových lidí než kdy jindy.  Jejich kousky můžete vidět na osobnostech z celého světa a Česko a Slovensko rozhodně nejsou výjimkou. 

To potvrzuje i bývalá tenistka a influencerka Barbora Miklová. Tu již jistě znáte z našeho Instagramu, kde se často objevuje i ve spojitosti s dalšími značkami z našeho portfolia VERMONT. Tentokrát si pro vás ale připravila inspiraci ve spojení s jejími oblíbenými kousky DIESEL. Vsadila na základní basic produkty, které jednoduše zkombinujete do mnoha outfitů - ať už na procházku městem, kratší běh v přírodě nebo například elegantní look, v němž můžete i do kanceláře. Stačí vždy vyměnit doplňky, které umí mnohé, jen se přesvědčte sami!  

Na co vsadila Barbora Miklová? 

INSPIRACE

Back to School pro dospělé

Září – pro mnohé měsíc plný nových začátků, návratů do rutiny a očekávání. I když nám možná školní léta dávno utekla, proč se nenechat inspirovat módou, která k nim neodmyslitelně patří? Školní uniformy, pletené vesty, mokasíny a batohy, to vše může přinést do vašeho šatníku nádech nostalgie, ale s moderním twistem. Back-to-school styl pro dospělé je o tom, jak zkombinovat tradiční prvky s aktuálními trendy, a přitom zůstat chic a relevantní v každodenním životě...

Carly v nové kolekci KARL LAGERFELD. Co na novinky říkáte?

Novinky jsou tu a Carly Kirsten je již objevila! Které kousky ji hned zaujaly? Inspirujte se klasickou elegancí, mladistvým pohodlným lookem, ale i outfitem jako dělaným na váš příští brunch!

Lněné léto: slaďte se spolu!

Léto je skvělé, ale při vysokých teplotách také někdy náročné. Len je perfektní variantou, po které v takových horkých dnech sáhnout a své o tom ví i Bibiána a Adam Bardy. Nechte se inspirovat tímto charismatickým párem a vyzrajte nad tropickými dny...

Balíme na last minute dovču: bez těchto trendy nezbytností se neobejdete

Léto je v plném proudu a mnoho z nás má svou vytouženou dovolenou stále ještě před sebou. Ať už se chystáte na exotickou pláž, romantický výlet nebo jen relaxační pohodu u bazénu, určitě se chcete cítit krásně. A k takovému pocitu vám pomůže i stylový outfit. Jak už určitě víte, správné doplňky ho mohou povýšit na zcela novou úroveň, tak se pojďme podívat, jaké by vám neměly chybět v šatníku, ať už někam vyrážíte nebo vás čeká obyčejný letní den.

Stylová i dynamická biatlonová hvězda Anastasia Kuzmina

Jsme nadšeni, že můžeme opět přivítat úspěšnou sportovkyni Anastasii Kuzminu mezi naše tváře. S radostí oznamujeme její spolupráci nejen se značkou Peak Performance. Seznamte se s novou osobností spojenou s VERMONTem a objevte její stylové a sportovní stránky.

1 šaty, 2 styly! Jak dosáhnout elegantního i sporty looku s jedním kouskem?

Nemáte zájem vlastnit bohatý šatník, ale ráda byste nosila elegantní i sportovní styl? Řešení je jednoduché - styling a doplňky! Díky nim můžete proměnit celý outfit během chvilky. S bývalou tenistkou Barborou Miklovou si ukážeme, jak na to!